jmo

juny 192015
 

El dimecres 17 de juny va tenir lloc a l’Ajuntament una roda de premsa sobre la fossa comuna que es va obrir a Sant Joan, amb les restes de tres mariandos assassinats pels feixistes els primers dies de la Guerra Civil espanyola. Podeu veure el vídeo de l’acte i una entrevista a Maria Antònia Oliver, presidenta de Memòria Històrica de Mallorca, ampliant la notícia.
Continue reading »

juny 132015
 

Pablo Pascual, cap de llista del PP, ha estat proclamat batle de Sant Joan, gràcies als 3 vots del seu partit i als 3 d’El Pi. Ho serà durant 21 mesos. Segon batle serà en Xisco Mestre “Batxà”, que després d’aquests mesos ho serà durant els 27 següents, que conformen els 4 anys de legislatura.

pablo_pascual

març 132015
 

L’historiador Pere Fullana, bon coneixedor de les interioritats de l’Església Catòlica, va pronunciar una conferència sobre l’estat actual i les perspectives de futur de la institució. Va dir que un dels punts forts del pontífex, elegit ara fa dos anys, és que “diu les coses pel seu nom”. Justament, l’exercici de la transparència és una de les coses principals que haurien de canviar a l’Església, segons Fullana. Una altra és que hauria de deixar l’obsessió pel sisè manament i revisar la doctrina sobre el paper de les dones, el celibat i el matrimoni dels clergues.
Una cinquantena de persones varen seguir la conferència i al final varen plantejar preguntes al conferenciant, amb la temàtica comuna de per què l’Església oposa tanta resistència a fer canvis que molts de cristians veuen com absolutament raonables i necessaris per al futur de la institució.

des. 032014
 

L’home d’Artà que va atropellar mortalment el ciclista santjoaner Joan Roig “de Son Burixó”  ha perdut l’apel·lació que havia presentat contra la sentència davant l’Audiència de Palma, la qual ha ratificat la pena que se li va imposar després del judici, de quatre anys i sis mesos.
Continue reading »

ag. 062014
 

Al ple ordinari es va tractar, com a punt principal, l’adaptació de les Normes subsidiàries de planejament al al Pla territorial insular de Mallorca. Podeu veure el vídeo de tot el ple ampliant la notícia.
Continue reading »

jul. 082014
 

Al ple municipal del 7 de juliol va prendre possessió del càrrec de regidor Pedro Galmés Gomila “de Sabor”, que pren el relleu de Margalida Català com a representant d’AxSJ.

1. Presa de possessió del nou regidor
2. Dació compte liquidació pressupost 2013
3. Modificació de crèdit núm 3/2014
4. Modificació de crèdit núm 4/2014
5. Modificació de crèdit núm 5/2014
6. Conveni col·laboració CIM i l'Ajuntament de Sant Joan per implantar un registre únic d'entrada de documents
7. Aprovació plec clàusules administratives particulars que han de regir el procediment negociat sense publicitat per a l'adjudicació de les obres de drenatge de part del nucli urbà –fase 1– en el T. M. De Sant Joan

maig 022014
 

Daniel Ábalos, el conductor que va atropellar mortalment en Joan Roig, el novembre de 2012, ha estat condemnat a 53 mesos de presó. La sentència del Jutjat Penal número 3 de Palma el condemna, pel delicte d’homicidi per imprudència greu, a la pena d’1 any i 8 mesos de presó, a més de la privació del dret de conduir vehicles de motor i ciclomotors durant tres anys. Per l’omissió del deure de socors, a 1 any i 8 mesos de presó, i, per falsedat en document oficial, a 1 any i 1 mes de presó i a una multa de 8 mesos amb una quota diària de sis euros.pac_qui_deu

ag. 032012
 

La segona mostra de micrometratges i fotografies que organitza MEL I SUCRE i l’Obra Cultural Balear de Sant Joan, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan el bar Centro S’HA ANUL·LAT per falta de treballs presentats en format de vídeo. Els treballs fotogràfics es publicaran, si els autors ho accepten, a una exposició durant les festes.

juny 272012
 

La Penya Motorista Sant Joan ha anunciat que enguany, després de 56 anys, no hi haurà beneïdes de Sant Cristòfol. L’explicació són les conflictives relacions amb l’Ajuntament, un dels principals patrocinadors, i les obres a la plaça de la Constitució, on se sol fer el sopar a la fresca.
La Penya Motorista ha emès aquest comunicat: Continue reading »