juny 222014
 

Parlament de la presidenta de Memòria de Mallorca Maria Antònia Oliver, de l'historiador Tomeu Garí, de l'arqueòloga i antropòloga Cristina Rihuete i de la batlessa Catalina Gayà.
Explicacions sobre els cadàvers de les víctimesClip #5

nov. 162012
 

Unes 300 persones ens vàrem concentrar davant el jutjat d’instrucció número 1 de Manacor per mostrar el nostre desacord amb l’alliberament de l’homicida del nostre amic Joan Roig Bauzà.

Aquí podeu llegir el MANIFEST i veure uns fragments en VÍDEO de l’acte.

nov. 142012
 

Ha mort Joan Roig Bauzà, el nostre amic, el pare de família, el pagès, el treballador incansable, el ciclista, el que sempre estava content, el que sempre t’ajudava…

Per una banda hi ha hagut grans mostres de suport a la família i per altra, una gran indignació pel tractament que ha donat fins ara la justícia a l’homicida.

MEL I SUCRE recull algunes de les iniciatives que s’estan duen a terme:

-El vídeo de la moció aprovada en plenari extraordinari de l’Ajuntament de Sant Joan per condemnar els fets i instar als poders públics que prenguin cartes en l’assumpte.

-El document de la moció aprovat per l’Ajuntament.

Concentració de suport a Joan Roig Bauzà davant el jutjat nº 1 de primèra instància de Manacor, dijous a les 18:00 h.

ag. 252012
 

Dia 18 d’agost va tenir lloc la desfilada de vestits de novia fets per Margalida “Turricana” en els seus 60 anys de cosidora. Un grup de guapes jovenetes de Sant Joan i Porreres, amb gran professionalitat i elegància, varen tornar a lluir aquestes peces úniques en una vetlada inoblidable.
Podeu veure les fotos clicant AQUÍ

També podeu veure el vídeo de la presentació i la desfilada clicant AQUÍ

maig 102012
 


El Col·legi Públic Son Juny s’ha adherit a la campanya de protestes per demostrar la disconformitat amb les retallades a l’educació, sanitat i serveis socials.

Per això, s’ha llegit un manifest a favor de l’escola pública de qualitat i s’ha duit a terme una sonada casserolada en què han participat mestres, pares i alumnes de l’escola. L’acte s’ha fet a l’acabament de les activitats i ha reunit un nombrós grup de persones.

 

maig 012012
 

Per tercer any consecutiu, l’Assemblea per Sant Joan ha organitzat el 3r concurs de paelles a l’esplanada de Consolació. La participació d’enguany ha estat més nombrosa que l’any passat, amb 22 paelles i més de dos-cents participants. Els guanyadors, un any més, han estat el grup encapçalat per Toni Barceló; el secret, bons ingredients!!!

El dia ha acompanyat i cada grup ha pogut demostrar les seves dots culinàries. També hi ha hagut un castell inflable pels infants  i una estora per als més petits.

(aquí podeu veure els vídeos de cada grup)

Aquí podeu veure algunes fotos

Concurs de paelles 2012