jul. 302015
 

Els Amics de Sant Nofre organitzen una pujada nocturna al puig el proper divendres dia 31 de juliol, lluna plena. S’hi han previst una sèrie d’activitats lúdiques per tal de passar-hi la vetlada.

cartell eixida sant nofre 31juliol 2015

set. 212012
 

Diumenge, dia 16 de setembre vàrem anar d’excursió a Son Real, entre Can Picafort i Son Serra. AQUÍ teniu unes fotos d’en Toni Gayà.

maig 202012
 

Aquest pic no hem partit amb cotxe. Des de la plaça hem partit cap al puig de Sant Miquel de Montuïri, guiats i il·lustrats de forma impecable per en Tòfol Pizà. Hem partit cap al camí de Son Garrover, Rafal Aixat, Son Vaquer, Ses Rotes i el Puig. Hem pogut sentir el glosat dels dragons de Son Vaquer, veure la cova d’en Tomàtiga, conèixer detalls dels llocs per on passàvem… i fins i tot jugar a teia dalt del puig. Una excursió ben preparada i aprofitada per petits i grans.

Podeu veure les fotos aquí:

març 222012
 

Excursió del mes de febrer al puig de n'AlíDiumenge, dia 25 de març anam d’excursió al Puig de Garrafa. L’hem triada per la zona de Palma (tirant cap a Andratx) per la gent que vulgui quedar a la manifestació per la llengua, que és a les 18 h. a Palma.
Els guies són en Joan Francesc Riera i en Joan Moratinos. El nivell és mitjà/baix. És un mirador damunt la vall d’Andratx.
Podeu veure l’itinerari amb aquest enllaç:
Track:  http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1345677

Més informació sobre l’excursió:

http://arni-muntanya.blogspot.com.es/2010/11/puig-de-garrafa.html

http://www.palimpalem.com/1/miquelferrer/index.html?body13.html