maig 012013
 

Dia 26 d’abril es va celebrar l’assemblea ordinària de la Cooperativa de Sant Joan. Com a primer punt es va fer un sentit homenatge a Joan Roig, soci i directiu de la Cooperativa durant més de 20 anys. Hi va assistir la seva família, que va rebre una placa i va agrair l’acte a través d’unes paraules del seu germà Josep.
Com és habitual es va fer balanç de les activitats de la Cooperativa, que tanca l’any amb guanys (avui en dia és tota una proesa). Seguidament es va fer la renovació de la junta directiva; varen sortir elegits Joan Barceló Mesquida com a president, Andreu Bauzà Bonet com a secretari, F. Xavier Moratinos, Pep Fontirroig i Rafel Munar com a vocals i Toni Font com a interventor. Continuen en el càrrec Miquel Vidal Llaneres com a vicepresident, Antoni Oliver Gornals com a tresorer, Joan Galmés Bauçà, Miquel Gayà Matas i Joan Sastre Joan com a vocals i Miquel Bauçà Fiol i Miquel Gayà Rotger com a interventors.
Acabades les votacions va prendre la paraula el santjoaner Sr. Gabriel Company, conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Territori. En primer lloc va recordar la persona i la bona feina de Joan Roig. També va explicar que té bones relacions amb el ministre d’agricultura Arias Cañete i que lluita perquè concedeixi un règim especial per a l’agricultura de les Illes Balears per compensar la insularitat; es varen sentir comentaris que el discurs repetia les mateixes paraules i anhels que l’any passat, on també va parlar del seu amic i de la possibilitat que s’aprovàs aquest nou règim jurídic.
Es va tancar l’assemblea amb un sopar bo i abundós._IGP9746

_IGP9750

_IGP9745

Share on FacebookTweet about this on Twitter