juny 052015
 

El Pi i el PP han arribat a un acord per governar Sant Joan. Segons hem pogut saber Pablo Pascual governarà durant 21 mesos i Francesc Mestre ho farà durant 27. Sembla que s’han repartit el temps de govern segons el nombre de vots que varen obtenir a les passades eleccions de dia 24 de maig (Pi=331 vots i PP=280 vots), fet habitual en els pactes a dues o més bandes. També hem pogut saber que l’acte de signatura del pacte de governabilitat dels propers quatre anys a Sant Joan entre els dos partits serà avui divendres mateix, a l’esplanada de Consolació. Ara ja no haurem d’esperar! Sant Joan ja tendrà batle clar a partir de la investidura del proper dia 13 de maig, dia en què s’han de constituir tots els ajuntaments.

Pablo Pascual cap de llista del PP

Pablo Pascual cap de llista del PP.

Francesc Mestre, cap de llista del Pi

Francesc Mestre, cap de llista del Pi

 

Share on FacebookTweet about this on Twitter