juny 172015
 

Avui dimecres dia 17 de juny, a la sala d’actes de l’Ajuntament de Sant joan i a les 20:00 h, es farà la presentació de les conclusions de les investigacions que s’ha duit a terme amb els cadàvers exhumats al cementeri de Consolació l’any passat. Els investigadors han donat per acabada la seva feina i donaran a conèixer les conclusions a què han arribat. L’associació de Memòria de Mallorca, les arqueòlogues que feren les excavacions, l’historiador porrerenc Tomeu Garí i l’exbatlessa de Sant Joan Catalina Gayà faran el traspàs dels cossos a les famílies. Divendres que ve a les 19 h, tindrà lloc el lliurament oficial dels cadàvers als familiars al poble de Maria.

La responsable de les excavacions que dugueren a trobar els cadàvers a la fossa comuna del cementeri de Sant Joan, en el moment de l'exposició pública al maig del 2014

La responsable de les excavacions que dugueren a trobar els cadàvers a la fossa comuna del cementeri de Sant Joan, en el moment de l’exposició pública al maig del 2014.

 

assassinats guerra de maria

Share on FacebookTweet about this on Twitter