juny 192015
 

El dimecres 17 de juny va tenir lloc a l’Ajuntament una roda de premsa sobre la fossa comuna que es va obrir a Sant Joan, amb les restes de tres mariandos assassinats pels feixistes els primers dies de la Guerra Civil espanyola. Podeu veure el vídeo de l’acte i una entrevista a Maria Antònia Oliver, presidenta de Memòria Històrica de Mallorca, ampliant la notícia.

L’acte, presidit pel batle Plablo Pascual, va comptar amb la presència de l’Associació de la Memòria Històrica, les arqueòlogues que varen fer l’excavació. l’historiador Tomeu Garí, Catalina Gayà (batlessa quan es va obrir la fossa) i els familiars dels morts.

Acte d'entrega de les restes de les 3 víctimes del feixisme exhumades a Sant Joan
Entrevista a Maria Antònia Oliver, presidenta de Memòria Històrica de Mallorca.

Share on FacebookTweet about this on Twitter