juny 262015
 

Avui  divendres 26 de juny a les 21:30 hores al Santuari de Consolació (Sant Joan) es farà la presentació de “Ferments. El mapa sensitiu d’una illa”. És una de les activitats i espectacles que ofereix la Casa Museu Pare Rafel Ginard aquest estiu, gairebé totes a Consolació.

FERMENTS és un tribut al treball de Miles Davis “Bitches Brew”. És la història de tres dies de reclusió introspectiva dins un estudi de gravació tot cercant una connexió entre les noves generacions de músics de jazz i els aspectes més ancestrals de l’illa. Sense partitures, ni pautes establertes, només reaccionant a les percepcions sensorials, els músics, els ballarins, els cuiners i vinaters interactuen a la recerca de noves formes d’expressió. Tastar, ensumar, mirar i llavors crear. Aquest és l’objectiu.

Projecció i col·loqui nocturn

Amb Miquel Brunet (director) i Amadeu Corbera (musicòleg)

Entrada gratuïta
Inclou Tast de vins de la D.O. Binissalem
Lloc: Santuari de Consolació (Sant Joan)
Organitzat: Casa Pare Ginard

Share on FacebookTweet about this on Twitter