jul. 272015
 

El passat divendres dia 24 de juliol, en el marc de, organitzat er la Casa Museu Pare Rafel Ginard, el grup Cap de Turc oferí un concert acompanyat del dibuixant de còmics i altres herbes Max. És ja el tercer concert que experimenten ambdós.

La vetlada al Santuari de Consolació fou excel·lent i donà com aresultat una conjunció harmònica de sons, colors, paraules i dibuixos en viu i en directe que feren gaudir els espectadors d’una estona inoblidable. La pau de la música i el to líric que oferien els dibuxos de Max es mesclà amb la tranquil·litat d’una nit d’estiu amb mitja lluna brillant en la foscor de l’entorn.

cap_de_turc_consolacio1

2014-cap-de-turc

cap_de_turc_consolacio2

 

ACORAR

La Casa Museu Pare Ginard  té previst per a divendres que ve, 31 de Juliol de 2015 a les 21:30 h, una representació del que ja s’ha convertit en un clàssic contemporani, Acorar del manacorí  Toni Gomila, evidentment en le marc imcomparable del Santuari de Consolació (Sant Joan) i dins el cicle estiuenc “Lluna en vers”.

 

Share on FacebookTweet about this on Twitter