ag. 022015
 

Els Amics del Puig de Sant Nofre organitzaren una pujada nocturna al puig, amb la participació de més de seixanta persones, el vespre que és conegut com el dia de la “lluna blava”. Aquest fenomen succeieix quan en un mateix mes es donen dues llunes plenes; això és el que ha passat aquesta vegada (només passa cada tres anys): el divendres 31 de juliol la lluna estava en la seva fase de major esplendor, just 29,5 dies després de l’última vegada, el passat 2 de juliol. La pujada fou molt agradable, ja que, després de les altíssimes temperatures que hem sofert durant aquests dos mesos passats, la frescor féu acte de presència. Els núguls taparen la posta de sol, que només s’intuí, i es realitzaren una lectura de poemes. Ja fosca negre i amb la presència de la lluna plena (diuen que blava) un grup de joves cantants i músics interpretaren una sèrie de cançons, que acabaren d’omplir la vetlada. HI hagué gent que romangué al capdamunt del turó de sa Batida i l’altra gent davallà, amb la sorpresa que tot just en arribar al pla llamps, trons i pluja regaren la terra i el personal. En poques paraules una nit de tots els colors per als Amics de Sant Nofre.

Actuació de Guillem Contestí, Arnau Moratinos i Joantoni Artigues (clicau damunt la foto i/o també a AQUÍ)

guillem contesti

joanToni i Arnau

 

Share on FacebookTweet about this on Twitter