febr. 262016
 

Tot ja està preparat perquè els principals pilots de l’estat i per afegitó del món trepitgin territori santjoaners. La prova del Campionat d’Espanya que es farà diumenge dia 28 de febrer encalenteix motors. El membres i col·laboradors de la Penya Motorista han fet feina perquè tot estigui a punt i en ordre. Les zones ja estan més que marcades i sembla que com a mínim seran tan espectaculars com l’any passat. Segur que l’èxit de l’esdeveniment serà un fet irrefutable. A més a més, s’hi han inscrit més de vuitanta de participanst, entre el quals no hi falten Toni Bou (campió del món 2015), Adam Raga, Jeroni Fajardo, Albert Cabestany, Pol Tarrés… En poques paraules els millors del món. Aquest cap de setmana Sant Joan serà el centre del món del trial de l’estat. Enguany hi haurà participants en totes les categories del campionat d’Espanya: TR2, TR3, TR4, júnior, cadet, femení, juvenil, veterà.
(fotografies extretes de Facebook diversos)

trial plaça centro

zones trial

trial 2016 autoritats

trial2015 foto tomeu gomis

Share on FacebookTweet about this on Twitter