juny 202016
 

El divendres dia 17 de juny, la sortida del dimonis va marcar el començament de les festes del Sol que Balla, dirigides bàsicament al públic infantil, que organitza l’APIMA de Sant Joan, amb la col·laboració de l’Ajutament i de la Casa Museu Pare Ginard.

S’han organitzat activitats per als nins i també s’han fet actes per a la gent més gran. S’ha aprofitat per incloure-hi el 40è aniversari d’Aires de Pagesia, amb una ballada popular, i un acte de la Casa Museu Pare Ginard (“Cendres. Cartografia de l’exili), que es farà a l’escorxador el proper dissabte dia 25.

Les activitats es tancaran el diumenge dia 27 amb un “Tardeo”, que diuen ara, a Consolació a càrrec del Centre Cultural, enfocat a la tria de la camiseta de la sortida rabiosa del dimoni per a les festes de l’estiu.

(Fotos dels dimonis, facebook de l’APIMA i de l’Ajuntament.)

Share on FacebookTweet about this on Twitter