abr. 172012
 

Imatge del Diari de Balears (A. Sepúlveda)

Avui (17 d’abril) devers les 11 del matí la furgoneta kangoo de l’Associació de la Tercera Edat de Sant Joan, en què viatjaven la Sra. Maria Teresa Juan, la Sra. Catalina Lluïsa Gayà i la Sra. Margalida Blanch han patit un greu accident a la carretera de Manacor, en direcció a Palma, devers la rotonda d’Algaida. De les tres ocupants, na Catalina Lluïsa és la que n’ha sortit més mal parada, amb pronòstic greu, i ha estat ingressada a l’hospital de Son Llàtzer. Na Margalida Blanch, amb ferides menys importants, ha estat ingressada a l’hospital de Manacor.

No es coneixen les causes de l’accident, però el vehicle ha quedat molt malmès i els bombers han hagut d’intervenir per alliberar les ocupants.

Segons ens han contat, l’objectiu del viatge a Ciutat era adquirir els obsequis que s’havien de donar en el transcurs de l’homenatge que es farà a les persones majors de Sant Joan.

Share on FacebookTweet about this on Twitter