abr. 272012
 

A la fi, i malgrat que tenim un batle del PP (partit que duu a terme una política lingüística genocida), l’Ajuntament de Sant Joan ha decidit penjar i per tant fer manifestació pública i permanent del seu suport a la campanya enllaça’t pel català.

Com sabeu, en un ple de fa unes setmanes es va presentar una moció perquè el nostre ajuntament es manifestàs a favor de la nostra llengua en l’administració, pel que fa al fet que el català continuàs sent un requisit i no un mèrit per l’administració. El PP s’hi va oposar, suposam que seguint les directrius de Palma. La campanya de desprestigi, menyspreu i arraconament de l’administració del PP, encapçalada pel seu presdient Bauzá, no ha tengut descans fins hores d’ara. Esperem que totes les manifestacions de particulars i associacions facin que el PP i els seus dirigents canviïn les directrius que manifesten i duen endavant contra la llengua de les Balears, que no és cap altra que el català.

Share on FacebookTweet about this on Twitter