maig 022012
 

La Universitat Oberta a Majors imparteix una sèrie de cinc conferències a Sant Joan durant els mesos d’abril i maig. La primera, a càrrec del professor i escriptor Gabriel Janer Manila, va comptar amb una cinquantena d’assistents, que varen escoltar atentament les explicacions del catedràtic de la UIB sobre la figura de Mn. Antoni Maria Alcover, del qual enguany se celebra els 150 anys del seu naixement. Al final del cicle de conferències, es lliurarà un diploma a cadascun dels assistents.

Les properes conferències són:
–dia 4 de maig: “La crisi econòmica en mans del Dr. House”, a càrrec de Javier Capó Parrilla, professor del Departament d’Economia Aplicada.
–dia 11 de maig: L’evolució històrica de Mallorca i del teu municipi al segle XX”, a càrrec d’Antoni Marimon Riutort, professor del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts.
–dia 18 de maig: “Relacions entre padrions i néts”, a càrrec de Lluís Ballester Brage, professor del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques.
–dia 25 de maig: “Què he de menjar per mantenir i millorar la meva salut”, a càrrec de Paula Oliver Vara, professora del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut.

Convé recordar que cal haver-se inscrit per assistir-hi i tenir opció al diploma final.

Share on FacebookTweet about this on Twitter