maig 282012
 

El diumenge dia 27 de maig, l’Associació de la Tercera Edat va organitzar un taller d’herbes. La coordinadora del taller va ser la vicepresidenta ,en funcions, Antònia Maiolina i hi varen participar una desena de dones. Les herbes que feren duien els següents ingredients: farigola, herba lluïsa, camamil·la, tarongí, moraduix, fonoll, orenga, pensamí, romaní, menta, una fulla de mandarí , de clementí , de llimonera , de llaurer i de cost. A més de 5 o 7 grans de cafè, un trosset de clovella d’anou verd i de garrova verda; una pelleta de taronja , una de llimona i una cirera. Tot això sense oblidar l’anís o de cassalla segons si volem fer-les seques o dolces; si volem que siguin dolces la mesura seria ¾ d’anís per ¼ de cassalla o bé tot anís. L’aspecte de les botelles és magnífic i de ben segur que el gust també.

Share on FacebookTweet about this on Twitter