juny 082012
 

Com ja és tradició a la nostra vila, i des de fa més de 25 anys, per Sant Joan la festa del “Sol que balla”. L’Associació de Pares i Mares organitza de bell nou aquests dies de festa dedicats bàsicament als més petits.

Els actes que s’han programat se centraran en els caps de setmana anterior i el de Sant Joan. S’hi han previst el pregó que solen realitzar els nins que l’any que ve començaran ja a l’institut, actuacions musicals, vetlades diverses, sortides de dimonis i del corb de Sant Nofre i evidentment la matinal del 23 al 24 amb la sortida del sol a Consolació que s’acaba amb una xocolatada general.

Si voleu veure el programa detallat de les festes clicau damunt la imatge o mirau el calendari de la dreta del nostre web, en què es marquen els dies i les hores que podreu trobar les activitats que es duen a terme.

Share on FacebookTweet about this on Twitter